onsdag 6 juni 2012

Morgonstund har guld...eller något sånt...!

Denna morgon börjar som de flesta lediga mornar i detta hus. Axel vaknar kl 6. Som annars sover som en stock när klockan ringer 6.20 och vi får bära ner honom. VARFÖR SOVER HAN INTE NÄR VI ÄR LEDIGA?? (förutom när han sover hos mormor, då sover han till 9!!!)
Tur att det finns tv...! Så jag och Ellen fick sova till 7.30(!!!händer inte heller så ofta) Men nu får i alla fall den här mamman egentid vid datorn eftersom pappan i huset fortfarande sover så roar sig barnen med allt de kan så länge....


En koja som de får plats i bägge två....


Och nu när jag setat ner här en stund gissar jag att hela tv-rummet ser ut som "hej kom och hjälp mig"....

Annars försöker vi leta resor. Jag hatar det. Vill bara att någon ska sticka biljetterna under näsan på mig och säga:
-Här. Bara att betala. Jag vet att det är ett ilandsproblem(big time!) men jag fixar det bara inte!! Hittar inget som stämmer med det vi vill ha:
1. Rolig pool
2. Avresa från närmsta flygplats (max 25 mil från malung)
3. Kort transfer resa
4. All inclusive (helst ving för jag är störd)
5. Ska ligga på stranden, typ
6. Och inget land där man ska vara vaccinerad (för det är inte vi alla)
Listan kan säkert göras längre men då blir vi garanterat hemma....

 -Gaaaaaah!

"Glömt" att det är skolavslutning på fredag. Tro om min son har någon skjorta som passar?! Hade ju helst velat haft nya kläder till honom men nu bor vi där vi bor och ja...säg de affärer som har öppet idag, ingen här i alla fall. Dags att kolla om det finns något i garderoben.
Sen önskade han sig en onepice. Jag köpte en som dragkedjan inte gick att dra upp framför ansiktet, den lämnades alltså tillbaka. Söker fortfarande en onepice som duger. Orka!

-Gaaaaaaah!

Hungrig är jag också. Som en varg. Så nu äter jag vare sig de andra behagar komma eller inte. Vad då, märks det att jag inte direkt är silkes len på rösten?? Lugn, det går över efter första halvan på mackan!!

5 kommentarer:

 1. He he he... gilla gilla gilla!! ;-) Du e go du! <3 Kan du inte göra som man gjorde "förr i tiden" å ringa ving å lägga fram dina krav å låta de hitta ngt bra åt er??? Det är ju deras jobb liksom... Men du... ät upp mackan å häll i påtår först.... ;-) kram storkusin

  SvaraRadera
 2. Snälla ät innan du bloggar folk kan ju tro att du är en sån.Det vill jag ju inte att de ska tro fast de flesta har väl mindre bra dagar eller? Men de skriver inte det så det får vi aldrig reda på. Kram piga min

  SvaraRadera
 3. Att hitta en resan ja... herre gud vad snurrig och velig man kan bli. Intressant lista, har iaf lyckats pricka in 1, 3, 4 & 5. Tyvärr åker vi ifrån Arlanda (men va f**n vi har väl åkt den vägen förr ;)) och med facit i hand hade jag kanske valt annat med tanke på nr 6. Men nu kommer vi att vara vaccinerade i 30 år så vi hinner med många resor på de sprutorna. =) Hoppas ni hittar eran resa snart! =) kram "med solsken i blick"

  SvaraRadera
 4. Vi lyckades m nästan alla punkterna i fjol vår, när vi var till Mallorca. Flyg från Karlstad, 45 min. transfer, nära till stranden, all inclusive, ingen vacc. - supergött!

  SvaraRadera
 5. Om du kikar på andra resor än dom ving har, så blue Village (fritidsresor) är kanon! Dom måste kunna erbjuda strand vid havet, all inclusive o minst en barnpool som är skuggad :)
  Dom har oxå bamseklubb om man vill det, el aktiviteter för vuxna typ vattengympa , strandjogg mm!
  Lycka till i resedjungeln!
  /Jenny

  SvaraRadera

Älskar era kommentarer! Tusen tack för att just DU lämnar en! ♥