lördag 14 april 2012

I mitten...

...är det jäkligt hårt åt rumpan å sitta.
Men vad gör man inte för sina små juveler...


Så att jag kan serva med dricka och godis. Byta film och leta efter laddare...

Kvällsmat på MC. Barnen åt max 10 strips var. Magnus åt sitt meal + Ellens burgare. Jag åt mitt meal(tyvärr) och sitter här nu med världens största mage. Usch, ingen vidare mat det där...Jag är inte helt säker men det kan ha varit Mat-Tina vi såg på parkeringen vid Mc Donalds i Mariestad. Hon var då väldigt lik henne och hon prata skånska...
Och hon var aldrig in på MC utan hon var ute och lekte med sin son, typ. Eller hon kanske var där inne innan vi kom... Men det kändes liksom inte rätt Mat-Tina på MC... Nä. Fast som Magnus säger, är man på väg hem och är hungrig har man väl inge val! 

Är det förresten bara jag som har problem med bloggpress??
Just nu använder jag bloggers egen app och sedan går jag in och redigerar inlägget för att få det nästan som jag vill... I det här inlägget är tex bilderna i fel ordning... Är inte nöjd med bloggpress alls, står alltid "faild".
Vad använder DU för app när du bloggar från mobilen??? Snälla snälla ta dig tid och svara på denna fråga, du hjälpen en stackars frustrerad människa...! :-)

3 kommentarer:

 1. Härligt att åka hem, borta bra men hemma bäst?;-) Fast Helsingborg är ju såååå undebart ju!
  Jag använder mej av blogpress appen, men har inget märlt... Konstigt?
  Kram o kör försiktigt!
  Kram K

  SvaraRadera
 2. Jag använder bloggpress men har inte haft några problem, men jag får väl nu bara för att Hag sa det!

  SvaraRadera
 3. När jag bloggar via appen står det också alltid "failed" vid första försöket att publicera. Hmmm.. har inga tips att ge då jag känner mig lite "bakom" i det här med mobil och app! =)
  Ni ser ut att ha haft det supermysigt! Min lille kille har dock saknat din lilla tjej så han blir nog glad nu när hon kommit hem igen! =) Kram

  SvaraRadera

Älskar era kommentarer! Tusen tack för att just DU lämnar en! ♥