onsdag 25 augusti 2010

Frukost!

Jo, jag fick den igår men hann inte kolla i den då...
Så det blev en härlig frukost nu istället!

Jag gillar ikea! Det är så roligt att kunna förändra hemma för en billig peng men ändå få det senaste inom inredning och bra grejer. Vet att det är många häromkring i denna by som inte gillar ikea. Som säger att det bara är skitgrejer, plockepinn, fejk, mm. Som till exempel när vi skulle renovera vårt kök för tre år sedan, då fick vi många kommentarer.-Ska ni verkligen det? -Det är ju lite tråkigt när alla har det. -Håller ett sånt verkligen? -Ja, vi ska då inte ha något ikea kök! Vad f-n tror dom? Jag tror då i alla fall inte att ikea skulle sälja grejer som inte håller! Sen att alla andra(bevisar väl att det ÄR bra?) också har ikea kök, och??! Har då inte sett någon mer som har lika kök som vi, man gör det väl till sitt eget även om man har samma stommar å luckor... Varför lägga ner tiotusentals extra pengar på sånt som inte syns och känns? Det är ingen som vet att det är din lilla privata snickare som slitit så att svetten lackar när väl stommarna är på plats, det syns inte... Men som sagt, alla är vi olika. Gillar bara inte att bli dissad på grund av deras egna ovetskap.
By the way....såg att det fanns ljusrosa luckor(RUBRIK APPLÅD) på ikea nu, attans så häftigt! Nämnde det lite försiktigt igår kväll för M...fick svaret -Glöm det!
...ja ja, vill jag verkligen ha några luckor ljusrosa så fixar jag det men det tåls att tänka på... Vill i så fall ha bara några någonstans och blandat med våra blanka vita...hmmm....

7 kommentarer:

  1. Hemma hos oss sitter oxå ett IKEA kök. Så prisvärt! Efter 4 år ser det fortfarande ut som nytt =)

    SvaraRadera
  2. Samma här Marie!!! Vi har också ett IKEA kök!! Å vi väldigt nöjda!! Kramar från kusin Linda

    SvaraRadera
  3. Det är konstigt att folk vet så mycket... Hur bra är grejerna från MIO då??? Skit iallafall deras stolar...
    Tycker IKEA är skitbra!!! Handlar massor där!!!
    Kram K

    SvaraRadera
  4. Har oxå IKEA-kök och är supernöjd! Har haft det i 6 år och inte ett enda fel. Och tänk bara så enkelt om man vill förnya eller göra om, bara att köpa nya luckor, samma stommar till allt ju ;-) GO IKEA!

    SvaraRadera
  5. Precis! IKEA är toppen! =)
    Som jag skrev, så finns det faktiskt folk som inte gillar IKEA överhuvudtaget, tror det är så att de kanske upplevt något negativt någongång och sedan aldrig mer vågat pröva...
    Undra om det är lika om de skulle bli missnöjda med en vara från typ systemet och aldrig köpa något därifrån igen... ;-)He he he, nej nu kanske jag går över gränsen men det är lite kul att spekulera...=)

    SvaraRadera
  6. Va??? Finns det andra som säljer kök OCH allt annat nyttigt för hemmet???? IKEA RULES!!!!

    SvaraRadera

Älskar era kommentarer! Tusen tack för att just DU lämnar en! ♥