måndag 2 augusti 2010

Tickande Bomb!

Någon mer än jag, Magnus och Axel som vet hur det är att äta under bomb-hot???
Ellen är hemsk, just nu...
Antagligen ont i tänderna, för det har börjat kika fram 2 st...=)
Hon skriker, "trättar" och slåss vid matbordet. Idag mutade vi med lingongrova-macka samtidigt som vi lirkade in mat skedarna, det gick faktiskt riktigt bra! Men...det är väl nyhetensbehag antar jag...
Det gör alltså att när hon är nöjd vid bordet, kastar jag och M i oss maten eftersom man aldrig vet om man måste göra en nödutryckning.

Sover gör hon inte heller! Vaknade 04.25 imorse och har bara sovit en haltimme på förmiddan och en halvtimme på eftermiddan. Alltså SUPERTRÖTT största delen av eftermiddan. Så nu SOVER hon skönt i sängen!

3 kommentarer:

  1. låter inge vidare... :-( har oxå en dam som matvägrar, el i alla fall allt som kommer på sked... så nu är det ersättning alla måltider igen... förutom lite hela makaroner å morotsbitar å små mackor... suck! Ja, vad gör man när de VÄGRAR att öppna munnen, å viss av erfarenhet törs hon inte ens öppna munnen när hon skrattar för då kan det ju komma en sked... har testat ge henne en egen sked, det gick några gånger... ja ja.. vi väntar å ser! Hoppas det lösser sig snart för er! Kram

    SvaraRadera
  2. Hon är nog bara trött, tror inte att det är maten eller något annat. Bara hon sover lite mer så fixar det sig. Förresten är det bättre att var stup förbannad än gnällig har mormor sagt!

    SvaraRadera
  3. Idag har hon visat sin ljuva sida och varit riktigt trevlig! =)

    SvaraRadera

Älskar era kommentarer! Tusen tack för att just DU lämnar en! ♥