lördag 12 juni 2010

Det regnar å regnar...

Skit vad det har regnat i ett dygn nu! Inte ett uppehåll!
Jag och lillstumpan gick upp halv sju imorse, killarna sov då forfarande som stockar. Japp, idag kändes som en bra dag att åka på lite shopping. Messade mormor å kolla om hon ville följa med, självklart var hon på direkt!(Undra vart jag fått mitt shoppingbegär ifrån?) Vad skulle vi annars ta oss till med? Ingen utedag precis, de hade sagt på radion att vi fått mest regn i hela landet...
Hade tänkt köpa en klocka idag men det blev för svårt att välja färg och lillstumpan hade inte tålamod med mig så jag får lov att vänta.
Inte så många inköp idag. Någon topp till mig, t-shirtar till M och en snygg skjorta, ett par skor och självklart ett nytt DS-spel till A. Lillstumpan kan vara glad att mormor kom med ett par snygga leggings till henne innan vi for i morse, för hon fick inget inhandlat idag!!!???!!!???!!
Nu är godiset slut och här släcks lamporna för idag...Sov gott!

3 kommentarer:

  1. Vadå shoppingbegär? Alla har vi olika behov :))

    SvaraRadera
  2. Tycker att du tar ett stort ansvar, kära systerdotter. Om alla sprang omkring i skogen hela dagarna skulle ekonomin kollapsa. Mera shopping, det räddar arbetsmarknaden!
    Fin blogg! kram Arja

    SvaraRadera
  3. Behov... Jo just de! Ett STORT behov...
    Aaaaaaaaaaaa! (Stor uppenbarelse!) Det är alltså inte shoppohollic jag ska kalla mig utan kanske en som sysslar med välgörenhet!? För som sagt jag räddar massor av jobb när jag tar en tur i butikerna... ;)
    Tack för att ni läser, har märkt att jag har fler läsare nu än för någon dag sedan då hade jag hela 3 st! =) KRAM

    SvaraRadera

Älskar era kommentarer! Tusen tack för att just DU lämnar en! ♥