fredag 10 augusti 2012

I morse...


...när bara jag och Axel var vakna så snörde jag på mig min älskade skor...




...för jag gillar dem såååå! Har haft dem i kanske ett halvår nu, först inne och nu på sommarn ute. Inge ont i benhinnor el dyl bara att springa på fastän det är asfalt!
Det är ett par Asics Gel Kinsei 4 och jag rekommenderar dem skarpt!! Finns att beställa på nätet för typ halva priset mot att köpa dem i Sverige. Så vet du vad du brukar ha för storlek på Asics beställ här vet ja!: http://www.startfitness.co.uk/

Brukar inte kunna springa på morgonen för jag blir helt slut och hela dagen blir förstörd men började ladda redan igår kväll så imorse drog jag i mig en halv smootie, som jag gjorde färdig redan i går, och ner för trapporna och ut i den härliga havsluften!
Sist jag var ut sprang jag bara 20 min och vände sedan för jag tyckte att 40 min räckte. Men när jag kom tillbaka tyckte de här hemma att jag inte alls varit borta länge och Magnus undrade varför jag inte sprang 30 min och sedan vände? Så idag gjorde jag väl så då! :-) Sprang förbi här en bit och vände...




...och känner mig stolt över att ha en mil i kroppen innan dagen ens har börjat! Men hur svårt kan det vara med ❤havet ❤som sällskap liksom?!!??!





Här om dan när jag var ute på min tur så blåste det så mycket att vattnet skvätte upp på mig där jag sprang precis intill kanten...
...så GÖTT när man är stup svett och känner att orken tryter. För då får man en kick och fortsätter gärna ett tag till! :-)








Bilderna från härom dan... Då solen lyste och jag till och med fick sola när jag var ute! ;-) Och nä, snygg när jag springer det är jag inte och vet ni vad, jag skiter i om nån ser mig...:-)

3 kommentarer:

  1. Faaan va grym du är min vän! En mil på morgonen är sååå skitbra!
    Kram K

    SvaraRadera
  2. Hejja hejja fan vad gött! Tack för skotipset

    SvaraRadera
  3. Gu´va duktig du är!!
    Jag tycker bäst om morgonträning men nu var det 100 år sedan
    Har nada inspiration och många bortförklaringar
    Men sånt här inspirerar och det tackar jag för
    och skotips mottages då mina sett sina glansdagar

    SvaraRadera

Älskar era kommentarer! Tusen tack för att just DU lämnar en! ♥