söndag 30 oktober 2011

Bältesstol??? Snälla HJÄLP!!!

Är denna bra??
Snälla hjälp oss i denna djungel.
Vad har DU till ditt barn?
Vi ska alltså köpa en ny till Axel 6 år.

7 kommentarer:

  1. Prata med syrran. Tror att hon prövat två olika till sin C. Vi har en Maxi Cosi Rodi som vi varit nöjda med. På den går ryggplattan att justera i längd. Men det går kanske på alla??

    SvaraRadera
  2. Vi har en Britax med höjbar ryggplatta och dessutom väldigt bra nackskydd åt sidorna. Den har även isofix spännen vilket är klart bäst tycker jag. Annars måste man ha bälte på stolen då man åker utan barn i den eftersom den annars skulle "flyga runt" om man krockar!

    SvaraRadera
  3. Utan att tveka rekommenderar jag Britaxstolen som går att ta isär. Britax har dom absolut bästa huvudskydden tycker jag. Är det så att barnet vill sova, så har dom ett perfekt stöd och huvudet ramlar inte framåt. Det går alltså att ta bort ryggstödet så att det endast blir en bälteskudde sen. Och huvudstödet går att reglera upp och ner och armstöden går att justera utåt och inåt för att göra stolen smalare eller större. Det går även att göra så att stolen lutar mer bakåt om man vet att barnet skall sova. Den finns "vanlig" och för isofix.
    Det är den här vi har:
    http://www.britax.se/bilbarnstol/bilbarnstol/kid-plus
    Men ser också att de kommit med en nyare modell som nå luftskydd på sidorna men den har jag ingen koll på.
    Jag är verkligen skitnöjd med vår Britax Kid Plus.
    Lycka till!

    Kram
    /// F

    SvaraRadera
  4. Jag har en sån som på bilden, fast en begagnad. Och sen en annan, en Maxi Cosi som jag tagit efter en kusin. Tycker dom sitter bra i båda.
    Fast Actan är roligast, tycker dom, eftersom det är mugghållare i den :) Funkar dock inte med halvlitersläsk, kopparna är inte djupa nog.
    Exet har en BeSafe och en Britax (med komönster!)
    BeSafen tycker jag är lite kort i sittkudden.

    Visst är det en djungel!!!

    SvaraRadera
  5. Vi har en sån stol till Moa som du har på bilden å den är bra!! Kram kusin Linda

    SvaraRadera
  6. Det är verkligen svårt, men bilstolar har vi alltid lagt lite extra pengar på då det handlar om barnens säkerhet ifall något skulle hända, denna har min 5åring.

    http://www.babyland.se/article_image_zoom.aspx?Image=AK8E67CTDE.jpg

    Kram M

    SvaraRadera
  7. WOOW!! Tusen tack för era snabba och BRA svar!!
    I löööööv!!! =)
    Vi har googlat och googlat och kommit fram till att vi måste åka iväg någonstans så att han får pröva en. Inte kan väl vi bestämma det åt en så stor kille...;-) Men utan era tips hade vi inte kommit någonstans! Nu vet vi i alla fall vilka vi ska testa. =)
    KRAM PÅ ER!♥

    SvaraRadera

Älskar era kommentarer! Tusen tack för att just DU lämnar en! ♥