onsdag 5 januari 2011

Libero blöjor

Kalla mig snål, girig, ekonomisk...vad du vill...! Men jag tycker det är surt när man inte kan samla mer poäng till rabatt kuponger på Libero blöjorna. Eller när jag skriver in koden står det:

Du har kommit upp till högsta möjliga poäng på ditt poängkonto.

Du kan inte få fler poäng.




Okej, så då undrar jag bara... Är det meningen att man ska sluta med blöja nu? Eller har Libero så dåligt ställt att man inte kan få fortsätta samla poäng tills barnet är åtminstånde två år? Det är ändå någon månad sedan som det stod detta. Så det bra med Libero-klubben är alltså slut när barnet är strax efter året fyllt?

Fast det är klart man ska väl vara glad att man får någon rabatt-kupong överhuvudtaget kanske....? (Girig som sagt....;-))
Någon som vet hur det är med Pampers blöjor? Har de samma system?

3 kommentarer:

  1. Ja visst är de där konstigt. Så har de varit under alla de åren som jag haft blöjbarn... Tycker dom är riktiga snålisar:-( de är ju svindyrt med blöjor juh. Ingen aning om pampers har så eller hur dom har? Men de brukar iallafall vara väldigt generösa med sina "rabatt checkar" som dimper ner i lådan hela tiden. Tycker libero även har blivit mycket sämre på de än när Douglas var liten...
    Kramis

    SvaraRadera
  2. Ta kontakt med företaget och fråga. Stamkunder borde man vara extra rädd om. Är det Procter and Gambler, den jätten, isåfall kan dom skicka extra kuponger..
    Kram från moster H!

    SvaraRadera
  3. Gör som moster H skriver är det något hon är bra på så är det kuponger och maila då något inte är till belåtenhet...

    SvaraRadera

Älskar era kommentarer! Tusen tack för att just DU lämnar en! ♥