fredag 12 oktober 2012

Och så hem igen!

Strax kliver vi av tåget i Mora... Vi har haft en bra semestertripp i huvudstaden. Gästvänligheten hos våra vänner är oslagbar! God mat och trevliga människor! Men tyvärr inget internet inkopplat i nya huset än så bloggen fick lida lite men det gör väl inte så mycket...ni som har instagram kan ju följa oss där...:-) Så denna tågresa har gått fort. Axel har spelat mest, Ellen har busat med barnet i sätet bakom och haft koja under bordet. Jag och Magnus har surfat. Holly shit, vad vi har surfat!! Surfat ikapp allt vi missat dessa dagar...;-)
Idag är det fredag. Och vi har varit lediga hela veckan. Imorgon fyller Ellen år!! :-) 3år!!! Jösses vad fort tiden går! (Och jo då, visst är det så att hon egentligen fyllde igår men då var vi ju inte hemma. Och det har hon planerat i massor av veckor hur hon ska ligga o sin säng och vänta tills vi kommer med paket och sjunger på morgonen. Så vi har sagt hela tiden till henne att det är på lördag hon fyller..:-)) Så nu ska vi hem och slå in paket och sjunga upp oss för imorrn bitti ska det firas!!
Här kommer nu lite kassa mobilbilder från vår minisemester! :-)

4 kommentarer:

  1. Ni ser ut att ha haft det riktigt mysigt!

    SvaraRadera
  2. Det har varit så roligt att ha er här!!! På bilden när Axel tittar ut från tåget på två hus så har ni fotat Daniels jobb:) Han jobbar i huset till höger, det rödoranga! Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men gu va coolt! Så precis! :-)
      Axel gillar att han, just han, lärt Daniel att spela Skip-boo! :-)
      Kram kram!!

      Radera
  3. Inte att förglömma ishockeymatchen som Axel var på..han var lyrisk efteråt :)

    SvaraRadera

Älskar era kommentarer! Tusen tack för att just DU lämnar en! ♥