Har fyllt på min burk med Gi-knäcke...=)
Eftersom fler frågat efter receptet, som jag i min tur tagit av Karro, kommer det här igen:
2 dl. majsmjöl
1/2 dl. linfrön
1/2 dl. sesamfrön
3/4 dl. solrosfrön
1/4 dl. pumpakärnor
Blanda ihop alla torra ingredienser.
Häll i:
1/2 dl. olivolja
2 1/2 dl. kokande vatten
Bred ut smeten till ett tunt tunt täcke på ett bakplåtspapper på en plåt.
Strö över flingsalt och in i ugnen i 150 grader i 1 timme.
(Jag använder mina två tunna plåtar med hål i, gör dubbelsats och sätter på varmluften)
Bryt sedan i så stora bitar som man vill ha.
Supergott!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Älskar era kommentarer! Tusen tack för att just DU lämnar en! ♥